23948sdkhjf

Studerende bag nyt koncepthotel

Brian Simonsen Fogh, studerende bygningskonstruktør på UCN, har netop vundet Spar Nord Fondens etableringslegat på 10.000 kr. for udviklingen af et koncepthotel – i Vietnam.
Brian Simonsen Fogh måtte forleden haste hjem fra vietnamesiske feltundersøgelser for at blive hædret med Spar Nord Fondens etableringslegat på 10.000 kr.

Sammen med tre medstuderende fra UCN’s uddannelse til bygningskonstruktør er han i gang med sin bacheloropgave; forprojektet til et nyt vietnamesisk hotelkoncept på øen Phu Quoc. Projektet nærmer sig sin afslutning og ventes realiseret indenfor de kommende år.

Direktør Henrik Schou fra Spar Nord havde æren af at uddele årets legat, og han beskriver Brian Simonsen Fogh som en innovativ iværksætter med stærk analytisk sans, stor forståelse af byggeriets processer og dybgående sociale lederkompetencer.

Fra tømrertilværelse til udstationering i Afghanistan
Brian Simonsen Fogh kommer oprindelig fra Grenå, men efter at have afsluttet HTX-uddannelsen fra Grenå Tekniske Skole rykkede han teltpælene op og tog til Aalborg for at gennemføre en uddannelse til tømrer hos Multi-Byg A/S. Her blev han efterfølgende blev fastansat – først som tømrersvend og siden som servicemanager.

Men verden kaldte, og i 2008 besluttede Brian Simonsen Fogh at melde sig som frivillig til udstationering med de danske tropper i Afghanistan. Han gennemførte den militære grunduddannelse og gjorde herefter tjeneste som udstationeret på patruljebasen Armadillo i seks måneder.

Det stod dog klart, at fremtiden tilhørte en karriere i byggeriet, så efter opholdet i Afghanistan tog Brian Simonsen Fogh i 2009 hul på studiet til bygningskonstruktør på UCN. Og det er her, at brikkerne netop nu samles i det afsluttende bachelorprojekt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078