23948sdkhjf

DM i Skills står for døren

I morgen den 24. januar skydes DM i Skills 2013 i gang i Aarhus. Her deltager godt 260 unge fra 37 fag ved Danmarksmesterskabet for erhvervsuddannelser.
Alle haller i NRGI Park & Arena samt 12.000 m2 telte tages i brug, når der afholdes DM i Skills 2013 i Aarhus i denne uge. Mere end 20.000 besøgende ventes at lægge vejen i løbet af de tre konkurrencedage, hvor landets dygtigste lærlinge dyster om titlen som Danmarksmester ved DM i Skills 2013 - Danmarksmesterskabet for erhvervsuddannelser.

I alt 37 fag er repræsenteret ved DM i Skills 2013. Størstedelen af fagene er med som konkurrencefag, og en mindre del som demonstrationsfag. Mesterskabet giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen - heriblandt grundskoleelever - erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Arrangementet sættes i gang med en åbningsceremoni kl. 9 den 24. januar, hvor der vil være taler fra bl.a. formand for Skills Denmark, Jesper Juul Sørensen, og Børne- og Undervisningsminister, Christine Antorini. Efter tre dages dyst kåres vinderen ved en afslutningsceremoni lørdag, hvor HKH Prins Joakim overrækker præmier til de dygtige vinder.

Bag DM i Skills står organisationen SkillsDenmark, der i en årrække har sendt unge elever fra erhvervsuddannelserne til WorldSkills – VM for erhvervsuddannelser. Flere vindere fra DM i Skills 2013 går således videre til WorldSkills, som foregår senere på året i Leipzig, Tyskland.

DM i Skills finder sted d. 24.-26. januar 2913 i NRGI Park & Arena i Aarhus. Der er åben for alle interesserede, og der er altid gratis adgang.

Læs mere og find programmet på: www.skillsdenmark.dk.

Da der sidste år blev afholdt DM i Skills i Odense lagde 20.000 besøgende vejen forbi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125