23948sdkhjf

Startskud til 11.000 m² nybyggeri

Det nye Center for Sundhed i Holstebro – et projekt til 210 mio. kr. – har netop åbnet for prækvalifikation af totalrådgiver.
Byggeprocessen for Center for Sundhed er netop indledt i Holstebro, hvor man bruger omkring 210 mio. kr. på at skabe nye rammer for de regionale og kommunale sundhedstilbud, de praktiserende læger, speciallæger og andre aktører på sundhedsområdet.

Byggeprojektet er på i alt ca. 11.000 kvadratmeter. Det fordeler sig med 1.600 kvadratmeter til regionale funktioner, 2.000 kvadratmeter til praktiserende læger og speciallæger, ca. 6.000 kvadratmeter til kommunale funktioner og ca. 1.400 kvadratmeter til forskellige fælles funktioner.

Dertil kommer en ombygning af Gråkjær Arena på ca. 700 kvadratmeter med henblik på at sambygge faciliteter, der kan styrke relationerne mellem sundheds- og idrætsområdet.

Grundlaget for udbudsmaterialet er et konceptprogram, hvori bl.a. visionen for Center for Sundhed er beskrevet. Visionen er blevet til via en dialogproces, hvori sundhedsvæsenets mange aktører, politikere, borgere og repræsentanter for uddannelsesområdet har deltaget.

Det forventes, at der i løbet af forsommeren 2013 foreligger skitseprojekter på Center for Sundhed fra totalrådgiver. Herefter kan det endelige byggeprogram og projektering gøres færdigt, og udbud af entreprenørydelser sættes i gang. Selve byggeriet forventes påbegyndt medio 214. De første dele af centret ventes indviet i starten af 2015.

Udbudsmateriale til prækvalifikation af totalrådgiver på projektet er sendt ud. Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141