23948sdkhjf

Ud- og ombygning på Assens-skole

Pilehaveskolen i Assens er meget presset arealmæssig, og der skal derfor bygges om og til.
Assens Kommune søger nu totalrådgivning til ud- og ombygningen af Pilehaveskolen. Projektet skal sikre, at skolens faciliteter svarer til de nugældende krav man kan stille til en velfungerende skole.

Pilehaveskolen er bygget i 1966 og ombygget og tilbygget med administrationslokaler i 1988. Skolen er oprindelig bygget til 45 elever med fysiske- og andre handicap. Men med et elevgrundlaget, der i dag er på 85 elever og 70 medarbejder, er skolen meget presset rent arealmæssig. Skolens bebyggede areal er 2.183 m².

14 mio. kr. til håndværkerydelser
I et indledende oplæg til byggeprogram opereres med en række overordnede principper for byggeriet.

Heri fremgår det blandt andet, at man ønsker fokus på kvadratmeter for pengene, funktionelt, at der bygges i et plan. Ligeledes ønskes projektet gennemført med tanke på at skabe størst mulig sammenhæng mellem de forskellige rum på skolen – med vægt på sammenhæng mellem fællesrum/ kantine, gymnastiksal, pædagogisk servicecenter, lærerforberedelse og administration.

Af udbudsmaterialer fremfår det, at de samlede håndværkerudgifter til bygningsarbejder er på 14,3 mio. kr. De samlede håndværkerudgifter til terrænarbejder og legepladsinventar er på 2,0 mio. kr.

Frist for at byde på projektet er den 21. januar 2013.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141