23948sdkhjf

Tønder rådhus udvides med 3.000 m²

Tønder Kommune har udskrevet en åben projektkonkurrence om en udvidelse af Tønder Rådhus. Vinderen tilknyttes som totalrådgiver. Byggeriet har en ramme på 56 mio. kr.
Tønder Byråd vedtog i april 2012 at samle flere af kommunens administrative funktioner på Rådhuset i Tønder. Rent fysisk kan det nuværende rådhus dog ikke rumme det øgede behov for arealer, som beslutningen medfører, nemlig at skaffe plads til ca. 200 nye kontorarbejdspladser. Det er derfor nødvendigt med en udvidelse på ca. 3.000 m² brutto.

Udbygningen skal ske i form af et moderne, funktionelt byggeri, som fuldtud lever op til nutidens krav om bæredygtighed og udnyttelse af de sparsomme energiressourcer.

Den økonomiske ramme for byggeriet er på 56 mio. kr., der dækker byggeudgifter, anlæggelse af nyt p-areal og rådgiverydelser.

Det er hensigten, at vinderen af projektkonkurrencen tilknyttes som totalrådgiver i forbindelse med realisering af projektet. Dette kræver dog, at vedkommende efter bygherrens vurdering er i stand til på betryggende vis at gennemføre byggesagen.

Konkurrenceperioden løber frem til den 4. april 2013.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093