23948sdkhjf

Milliardprojekt rykker tættere på de mange udbud

Realiseringen af Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg er i fuld gang, og bygherreorganisationen inviterer nu rådgivere og entreprenører til infomøde om projektet, der har et samlet budget på 3,98 mia. kr.
Realiseringen af helhedsplanen for Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg er i fuld gang.

Bygherrerådgivningen på forskellige delprojekter er sendt i udbud i slutningen af 2012, og i forlængelse heraf vil en række projektkonkurrencer, projekteringsopgaver og entrepriser blive udbudt over de næste par år.

Bygherreorganisationen oplever stor interesse for projektet og afholder derfor nu et infomøde for interesserede rådgivere og entreprenører.

- Vi vil gerne fortælle om de kommende udbud, en ny kontraktpakke samt de langsigtede planer for projektet. Derfor inviterer vi interesserede rådgivere og entreprenører til informationsmøde på Bispebjerg Hospital. Der vil her være rig mulighed for at stille spørgsmål, siger Claes Brylle Hallqvist, projektansvarlig vicedirektør, Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler.

Informationsmødet afholdes tirsdag den 29. januar 2013 kl. 14.00-15.30 på Bispebjerg Hospital, Uddannelsescenteret, Tagensvej 235, indgang 50.

Om Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg
Projektet omfatter i alt ca. 121.000 m2 nybyggeri og ca. 96.000 m2 ombygning samt etablering af ca. 1.100 p-pladser på den 26 hektar store matrikel på Bispebjerg Bakke.

En del af de eksisterende bygninger og haveanlæg er fredede.

Den samlede anlægssum er 3,98 mia. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078