23948sdkhjf

Nyt innovationscenter i Tønder

ECCO indleder nu et samarbejde med Tønder Kommune og lokale uddannelsesinstitutioner om opførelsen af et nyt center for innovation – et Innovatorium.
Det afslørede Michael Hauge Sørensen, Chief Operating Officer i ECCO Sko A/S, i en tale i forbindelse med Tønder Kommunes traditionsrige nytårsreception på rådhuset torsdag 3. januar.

Målet er at inspirere og styrke de unge til mere kreativitet, give dem stærkere kompetencer og større kulturindsigt. Det har de brug for i den globale verden, og erhvervslivet har brug for deres indsigt og kreative arbejdskraft.

- Vi vil gerne skabe et bedre fundament for, at de unge i Tønder og omegn kan dygtiggøre sig, og på sigt medvirke til at skabe ny vækst og udvikling i kommunen. Innovatoriet skal give lyst og inspiration til at uddanne sig inden for områder, som Danmark skal leve af i fremtiden - med innovation, udvikling og kreativitet som udgangspunkt, siger Michael Hauge Sørensen.

Bredt samarbejde
Centeret foreslås placeret centralt ved det kommende Tønder Campus på Plantagevej. Det nye Innovatorium skal sammen med Tønder Gymnasium, Tønder Handelsskole & Handelsgymnasium, Erhvervsuddannelsescenter Syd og VUC Sønderjylland udvikle sig til et kreativt kraftcenter i innovation og nytænkning.

- Innovatorie-planerne er et spændende og visionært projekt, som vores unge mennesker kan få stor glæde og gavn af. Og dermed vil det også få betydning for hele området. Når de unge har gode muligheder for at dygtiggøre og udvikle sig i lokalområdet, kommer det os alle til gavn. Det er flot, at ECCO også her går foran, og det er opløftende, at der kan etableres et så bredt samarbejde om udvikling, siger en glad borgmester Laurids Rudebeck.

Som en del af sin donation vil ECCO stille gæstelærere til rådighed, mens erhvervslivet i Tønder også vil få mulighed for at benytte det nye Innovatorium.

En styregruppe indleder i disse dage arbejdet med at definere de nærmere rammer for og indhold i projektet, som forventes taget i brug i 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094