23948sdkhjf

Bro- og stiprojekt forsinket

Sne og hård frost i december betyder, at et bro- og stiprojekt over Løgstørvej, som Arkil Rail er entreprenør på, bliver en uge forsinket.
På et byggemøde den 2. januar 2013 måtte entreprenøren bag bro- og stiprojektet ved Løgstørvej, Arkil Rail A/S desværre meddele, at projektet bliver cirka en uge forsinket.

Firmaet forventer nu at kunne afslutte projektet lørdag den 19. januar 2013.

Det er det kolde vintervejr med hård frost og store mængder sne fra den 10. til den 24. december, der er skyld i forsinkelsen. Derfor gør Park og Trafik i Mariagerfjord Kommune opmærksom på, at den nye slutdato er afhængig af vejret i den kommende tid.

Regnfuldt efterår har også drillet
Projektet er tidligere blevet forsinket af det regnfulde efterår, som drillede jord- og betonarbejdet. For at modvirke disse forsinkelser forsøgte entreprenøren at iværksætte forskellige initiativer. Blandt andet har man forsøgt sig med at blande tørt sand i den råjord, der skulle have været genanvendt. Det lykkedes ikke og man måtte i gang med at tilføre nyt grus fra en grusgrav.

Oprindeligt skulle projektet have været afsluttet den 14. december 2012. Denne dato blev på et byggemøde i november rykket til den 11. januar.

For at modvirke forsinkelserne er der blevet arbejdet på projektet mellem jul og nytår og der vil også blive arbejdet lørdage og søndage, indtil projektet er afsluttet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093