23948sdkhjf

Udviklingsselskab etablerer sig på Ærø

Strandbygruppen er navnet på et nyetableret udviklingsselskab. Ejerkredsen er OLC Ejendomme og Optima, et lokalt firma indenfor virksomhedsrådgivning.
Strandbygruppen, som har valgt Ommel på Ærø som hjemsted, blev etableret i december 2012.

Bag selskabet står Optima, som er et lokalt firma indenfor virksomhedsrådgivning og OLC Ejendomme. OLC Ejendomme investerer i større byggeprojekter og ejes af Henrik Lind, Strøby Egede.

Ærø er valgt som hjemstavn med håbet om at erhvervsudviklingen på Ærø tilpasses denne type virksomhed.

Igangsætter nye byggerier
Strandbygruppen har som mål at være førende indenfor samarbejde mellem parterne i byggeriets første faser frem til godkendt lokalplan. Selskabets forretningsområder er udvikling af byggeprojekter indenfor boliger, undervisning, detailhandel og blandet erhverv. Udvikling af byggeprojekterne har fokus på interessevaretagelse for investorer, politikere, embedsmænd og myndigheder.

- Aktuelt arbejdes der med 10 projekter fordelt på kommunerne København, Roskilde, Stevns og Køge. Vi har i disse kommuner opnået et unikt samarbejde indenfor byudvikling og lokalplanlægning, hedder det i en pressemeddelelse.

Aktuelt projekt ved Køge
Selskabet har netop indgået kontrakt om anden etape af et større byggeri med Stevns kommune. Projektet er beliggende i Strøby Egede syd for Køge. Tredje og fjerde etape forventes igangsat inden for det næste år – således at projektet kommer til at omfatte over 100 klimavenlige boliger og en butik på 1.000 m2 og 1.200 m2 erhverv.

Med udgangspunkt i det tidligere børnehjem er det lykkedes at forskønne centret i Strøby Egede med en blanding af boliger og erhverv med direkte adgang til strand og hav. Den sidste etape af projektet skal medvirke til at opbygge et torvemiljø i centrum af byen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11