23948sdkhjf

Svømmehal bliver til parkeringspladser

Økonomien har ikke været holdbar i de idéer, som har været fremme for brug af den gamle svømmehal i Store Heddinge. Derfor rives den nu ned.
Et flertal i Stevns kommunalbestyrelse har besluttet at rive den gamle svømmehal i Store Heddinge ned og i stedet anlægge parkeringspladser på arealet.

Kommunalbestyrelsens beslutning om nedrivningen kommer efter et langt forløb, hvor mange forskellige anvendelses- og organiseringsmuligheder for hallen har været undersøgt.

Det har dog ikke været muligt at finde en tilnærmelsesvis økonomisk holdbar model.

Renovering af gammel sportshal
- Vi har fået en ny, og meget smuk svømmehal, og den er vores 1.-prioritet. Siden vi tog den nye svømmehal i brug, har der er ofte været underskud af parkeringspladser, og da vi ikke har kunnet finde en økonomisk holdbar løsning for brugen af den gamle hal, vælger vi nu at rive den ned og i stedet skabe optimale rammer for brugen af den nye svømmehal – og selvfølgelig den gamle sportshal, som bliver stående og gennem de nærmeste år skal gennemgå en tiltrængt renovering, siger borgmester Poul Arne Nielsen..

Det vil koste Stevns Kommune knap 3. mio. kr. at rive den gamle svømmehal ned og anlægge en parkeringsplads. Herunder undersøges muligheden for etablering af udendørs motionsredskaber.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093