23948sdkhjf

Boligkontoret Fredericia bygger nye plejeboliger

Første spadestik bliver i dag taget til otte nye topmoderne plejeboliger, som kommer til at forbinde bofællesskaberne Ullerupdalvej 90 med Ullerupdalvej 94-96.
Det er Boligkontoret Fredericia, der er bygherrer, men byggeriet er blevet til i et samarbejde mellem Fredericia Kommune og boligkontoret.

Det første spadestik bliver taget af udvalgsformand Hanne Lumby, som bliver godt hjulpet på vej af boligkontorets organisationsformand Lis Gregersen.

Indflytning i september 2013
Den nye boenhed vil være opdelt i tre enheder med fællesarealer tæt på borgernes egne boliger. På den måde kan man være sig selv, men samtidigt have mulighed for at være en del af et større fællesskab på tværs af de tre enheder.

- Med byggeriet af de otte nye boliger tager vi et stort skridt i retning af at nå nogle af målene i ”En ny vej”, idet borgerne her får et fagligt velkvalificeret tilbud i Fredericia. Vi får øget antallet af højt specialiserede pladser, og der indarbejdes mere teknologi i hverdagen samtidig med, at der er en effektiv drift, forklarer Charlotte Enevoldsen, områdeleder i Voksen Handicap.

Når byggeriet af de nye boliger, fælles- og servicearealer er klar til indflytning omkring september 2013, vil de nuværende servicearealer blive lavet om til boliger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093