23948sdkhjf

Aarhus klar med aftaler til 101 virksomheder

Efter at have gennemført rammeudbud for håndværkerydelser forventer Aarhus Kommune at indgå 438 aftaler med 101 virksomheder.
Teknik og Miljø har gennemført et rammeudbud om håndværkerydelser til hele Aarhus Kommune. Udbuddet omfatter tømrer-, murer-, maler-, VVS- samt elinstallationsarbejder, i en fireårig periode fra og med 2013.

Den samlede, årlige omsætning forventes at ligge på 105 mio. kr. Aarhus Kommune opnår årlige besparelser gennem udbuddet i størrelsesordenen 5-10 mio. kr.

Venter at 88 procent af aftalerne bliver med lokale
Udbuddet har været tilrettelagt, så både mindre og større håndværksvirksomheder har kunnet byde på opgaven.

Langt hovedparten af de modtagne tilbud er afgivet af lokale virksomheder og virksomheder, der har afdelinger i Aarhus. Som resultat af udbuddet vil der nu blive søgt indgået 438 aftaler med 101 virksomheder. 386 af aftalerne indgås med lokale virksomheder.

Udbuddet er gennemført i god dialog med byggeriets organisationer, herunder Håndværksrådet og Dansk Byggeri, og rådmand Laura Hay glæder sig både over proces og resultat:

- Byggeriets organisationer skal have tak for at medvirke til at sikre en god afvikling af dette udbud. Det samme skal de bygningsansvarlige rundt om i Aarhus Kommune afdelinger og institutioner.

De opgaver har været udbudt
Byrådet besluttede i forbindelse med budgetforliget for 2011 at udbyde håndværkerydelser til hele Aarhus Kommune.

Udbuddet omfatter rammeaftaler på opgaver op til 3 mio. kr. indenfor tømrer-, murer-, maler-, VVS- samt elinstallations-arbejder i en fireårig periode. Arbejderne er udbudt i fag-entrepriser.

Udbuddet har givet mulighed for, at firmaer, der ikke traditionelt har arbejdet for Aarhus Kommune, har kunnet byde ind med øget konkurrence til følge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094