23948sdkhjf

Nye 19.000 m² på sygehus i Aabenraa

Region Syddanmark skal opføre fase 2 af et nyt psykiatrisk sygehus i Aabenraa, og udbyder nu tre storentrepriser på det 19.127 m² store projektet.
På psykiatrisk sygehus i Aabenraa samles de voksenpsykiatriske afdelinger fra Haderslev og Augustenborg, børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling i Augustenborg samt ungeafsnittet fra Kolding, og ambulatorier fra de respektive døgnafdelinger flyttes til lokalpsykiatriske centre.

Byggeriet i Aabenraa integreres i en terrasseret struktur i landskabet, der skråner ca. 12 meter ned fra det eksisterende sygehus. Det disponeres på højderyggen som en akse, der er midtpunkt for fælles funktioner og tre torvedannelser med forskellige temaer, og der lægges vægt på, at aksen opleves som et åbent, aktivt og varieret strøg igennem de forskellige niveauer i bygningen. Der er i alt fire niveauer i terrasseringsform.

Psykiatrien rummer i alt 111 senge. Disse er opdelt i seks afsnit á 15-16 senge, mens børne- og ungdomspsykiatriens afsnit er opdelt i 10 og 9 senge.

Hvert sengeafsnit indeholder; Patientværelser, private rum med udsigt til landskab og haver; Fællesarealer, ophold, aktivitet/terapi o.l. med adgang til gårdhaver og skærmede haver; Personaleområder, som ligger med overblik til afsnittets indgang, opholdsarealer og skærmede områder.

Brutto etagearealerne udgør samlet ca 19.127 m² fordelt på fire niveauer.

Der udbydes i alt tre storentrepriser nemlig:
- Entreprise 1, Bygningsentreprisen.
- Entreprise 2, VVS- og ventilationsentreprisen.
- Entreprise 3, El- og automatikentreprisen.

Frist for at afgive bud eller ansøge om deltagelse er den 19. november 2012.

Læs mere inder Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093