23948sdkhjf

Overbygning skal sikre logistikken på DNU

I forbindelse med opførelsen af Det Nye Universitetshospital, Aarhus (DNU), udbydes udførelsen af en logistikbro og et logistiktracé ovenpå en eksisterende C-gang på universitetshospitalet.
Ovenpå den eksisterende C-gang på Aarhus Universitetshospital i Skejby skal etableres en logistikbro og et logistiktracé i forbindelse med opførelsen af Det Nye Universitetshospital, Aarhus (DNU).

Projektet omfatter etablering af vareforsyningsbygninger, der skal understøtte den overordnede varetransport og distribution på det samlede DNU. Som en del af Vareforsyningsbygningerne er overbygning på C-gangen og Logistikbro.

Overbygningen på den eksisterende C-gang indeholder logistiktracé, der forbinder nordligt og sydligt nybyggeri, mens logistikbroen forbinder logistiktracéet med varemodtagelsen og affaldscentralen.

I sammenhæng med logistiktracéet, etableres to kontorområder i hhv. afsnit C00 og C7. Kontorområderne er disponeret med udgangspunkt i det kontorkoncept der er udarbejdet for nybyggeriet. De to kontorområder opbygges i princip som logistiktraceet med stålrammer, og facade af stålkassette sandwichpanel elementer.

Projektet udgør i alt 8.200 m² brutto heraf står C-gangen og logstikbro for 7.300 m² og kontorarealerne 800 m².

Logistiktracéet på C-gangen udføres som en let bygning i en bredde på ca. 6.0 meter, baseret på en konstruktion af stålrammer i et modul, der svarer til den eksisterende bygnings bærende system. Stålrammerne opstilles på eksisterende betontagdæk, efter forudgående nedbrydning af eksisterende saddeltag. Stålrammerne beklædes med en facade af stålkassette sandwichpanelelementer.

Logistikbroen har en samlet længde på ca. 148 meter og udføres i samme bredde som Logistiktracéet med en synlig stålgitter-konstruktion.

Logistiktracéet på C-gangen udbydes i hovedentreprise og omfatter bl.a. følgende arbejder:
- Nedrivningsarbejder,
- Stål- og smedearbejder,
- Råhus- og betonarbejder,
- Lukningsarbejder,
- Apteringsarbejder,
- Installationsarbejder.

Frist for at afgive bud eller ansøgninger om deltagelse er den 12. november 2012.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093