23948sdkhjf

241 boliger i Kastrup skal renoveres

Postfunktionærernes Andels-Boligforening har planlagt en renovering af 241 boliger og to fælleshus i Kastrup. Hovedentreprisen er netop sendt i udbud.
De 14 blokke, som udgør bebyggelsen Holdkærs Ager i Tårnby skal renoveres.

Bag renoveringsplanerne står Postfunktionærernes Andels-Boligforening, som netop har udsendt udbud på projektets hovedentreprise. Renoveringen omfatter 14 blokke i en og to etagers højde med i alt 241 boliger samt to fælleshuse.

Der er tale om hovedentreprise i henhold til et hovedprojekt udarbejdet af bygherrens totalrådgiver Wissenberg, Rådgivende Ingeniører A/S med underrådgiverne tnt arkitekter a/s som arkitekter og Gert Carstensen A/S som ingeniører på el-installationerne.

Arbejde delt i to sideordnede udbud
Renoveringsarbejderne omfatter primært udskiftning og efterisolering af tage samt renovering af badeværelser. Derudover udbydes etablering af ventilationsanlæg som et funktionsudbud.

Arbejdet udbydes i to sideordnende udbud, hvor det ene udbud indeholder tag, badeværelser og ventilationsanlæg, mens det andet udbud alene indeholder tag og badeværelser. Bygherren vil forbeholde sig ret til frit at vælge imellem de to tilbud afhængig af bygherrens finansieringsmuligheder.

Udbuddet opbygges med optioner således, at der i første omgang tegnes kontrakt for en prøveblok på otte boliger. Den resterende del udbydes som option opdelt i to etaper, der ligeledes opdeles kontraktuelt.

Der vil efter udførelse af prøveblok være en evalueringsperiode inden arbejdet i den resterende del igangsættes. Der forventes ikke stop mellem de to øvrige etaper.

Fristen for at afgive bud eller ansøge om deltagelse er den 22. november 2012.

Læs mere under LICITATIONER her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093