23948sdkhjf

11.500 m² skolebyggeri i udbud

Jammerbugt Kommune er klar til at opføre en ny skole i Aabybro med plads til ca. 1 100 elever. Projektet er netop sendt i udbud.
Byrådet i Jammerbugt Kommune nåede tidligere på måneden om budgettet for 2013, og blandt de store poster på anlægsbudgettet er byggeriet af en ny skole, der skal afløse den nuværende Aabybro Skole på Kattedamsvej i Aabybro.

Planen er at opføre en ny 4-sporet skole med plads til i alt ca. 1.100 elever samt tilknyttede lærere, personale mv. Den nye skole forventes at have et samlet areal på ca. 11 500 m², der skal opføres på to separate arealer – dels ved den nuværende skole på Kattedamsvej og dels på et markareal ved rådhuset ca. 250 m. vest herfor. SFO, indskoling og mellemtrin placeres på Kattedamsvej, mens udskoling og 10. klasse (forventeligt ca. 350 elever) placeres på det andet areal.

Byggeriet udbydes som et OPS-projekt, hvor leverandøren påtager sig et totaløkonomisk ansvar for nedrivning (og eventuelt renovering og sammenbygning af enkelte eksisterende bygninger) af den eksisterende skole samt design, projektering og opførelse af et nyt bæredygtigt byggeri. Hertil kommer vedligeholdelse og bygningsdrift af den nye skole og visse serviceydelser i tilknytning hertil i driftsfasen, i en samlet kontraktperiode på op til 30 år.

Interesserede konsortier inviteres nu til at ansøge frem til den 20. november, hvorefter fem aktører prækvalificeres.

Læs mere under LICITATIONER her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078