23948sdkhjf

14.000 m² innovationscenter på tegnebrættet i Vestjylland

Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S og Fonden, Ringkøbing Fjord Innovationscenter er på vej med et stort nybyggeri. Arkitektopgaven er netop sendt i udbud.
I sidste måned nåede Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S og Fonden, Ringkøbing Fjord Innovationscenter til enighed om et nyt Innovationshus, der placeres i Skjern over for Skolebyen.

Første etape omfatter tilblivelsen af et 14.000 kvadratmeter stort center, der skal rumme Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S, Ringkøbing Fjord Erhvervsråd og Erhvervscentret, Campusinitiativet, kontorhotel samt erhvervslejemål for vidensvirksomheder.

- Med Campusinitiativet udvider vi de tidligere tanker om et innovationscenter væsentligt. Nu får vi et initiativ, der rummer videregående uddannelser og kurser. Et hus, der samler erhvervslivet i netværk- og klyngedannelser, og hvor der samtidig opbygges en vækstmotor, der i tæt samarbejde med erhvervslivet skal skabe vækst og udvikling, sagde formand Viggo Nielsen fra Fonden Ringkøbing Fjord Innovationscenter ved offentliggørelsen af planerne i sidste måned.

Projektet er nu kommet et skridt videre i processen. I samarbejde med Alectia har Ringkøbing-Skjern Forsyning netop udbudt arkitektydelserne. De i alt 14.000 etagemeter skal omfatte driftcenter, værksteder, garageanlæg, kontorer og undervisningsfaciliteter, og bygherren fremhæver endvidere, at ”det nye domicil skal fremstå som et lokalt fyrtårn inden for integreteret energidesign, bæredygtighed og arbejdsmiljø.”

Planen er at prækvalificere de 5-6 arkitektfirmaer, der er bedst egnede og skønnes at have de mest relevante erfaringer fra lignende opgaver. Fristen for at komme i betragtning er den 5. november 2012.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096