23948sdkhjf

Næste skridt i sundhedsbyggeri i Skærbæk

Til etableringen af et nyt ca. 2.600 m² stort sundhedscenter i Skærbæk udbyder Tønder Kommune totalrådgivning.
I det tidligere rådhus i Skærbæk samt det nuværende lægehus i byen vil Tønder Kommune og Regions Syddanmark etablere et nyt sundhedscenter. Til formålet udbydes nu totalrådgivning.

Det eksisterende kommunekontor er i stueplan ca. 1.474 m². Parterer andrager ca. 774 m². Lægehuset er ca. 754 m² i stueplan

Bygningerne indeholder i dag en række kommunale funktioner samt en lægepraksis med seks læger. Med etableringen af sundhedshuset ventes bygningerne også at komme til at indeholde den kommunale hjemmepleje, hjemmehjælpen, sundhedsplejen, jordemoder, fysioterapeut, fodterapeut, kommunal genoptræning, socialpsykiatrien samt kommunale tilbud indenfor forebyggelse, rehabilitering, rådgivningsfunktioner og arbejdsfastholdelse. Målet med at sammentænke kommunale, regionale og private opgaver og dermed skabe en synergieffekt.

Ordregiver er Tønder Kommune, som gennemfører udbuddet i samarbejde med Region Syddanmark. Parterne godkendte i juni 2012 etableringen af det nye sundhedshus .

Til sundhedscentret et afsat en samlet anlægsramme på 14,8 mio. kr., som anvendes til realisering af de forskellige funktioner i både det eksisterende lægehus og det eksisterende kommunekontor.

Fristen for at afgive bud er den 21. september 2012.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.444