23948sdkhjf

Regionshospital udvider med 1.100 m²

Udbygningen af hospitalet i Horsens sker med en nyindrettet etage til Dagkirugisk Center. Totalentreprisen udbydes som funktionsudbud i omvendt licitation.
Regionshospital Horsens, et af fem akuthospitaler i Region Midtjylland, har igangsat en stor udvidelse for at imødekomme stigende pladsbehov.

Derfor vil hospitalet flytte det eksisterende Dagkirurgiske Center (DKC) til nye lokaler i form af en nye etage på ca. 1.100 m² umiddelbart ovenpå de faciliteter, som afdelingen i dag besidder.

Totalentreprisen udbydes som et funktionsudbud i omvendt licitation. Budgiverne vil således blive stillet overfor en række kravspecifikationer, rumskemaer, funktionsbeskrivelser og afdelingens tanker omkring procedurer og optimeringer, som skal gøre den nye DKC bedre end den i øvrigt meget velfungerende nuværende afdeling.

I bestræbelserne på at optimere fremtidige hospitalsbyggerier, både økonomisk og tidsmæssigt, ønsker bygherren, at det nye DKC, i så stor udstrækning det er muligt, opføres af rumstore præfabrikerede elementer, hvor der efter montagen kun udestår begrænset indvendig aptering.

Det ventes, at valg af teams sker den 12. oktober 2012, hvorefter der følger en konkurrenceperiode frem til den 14. december. Vinderen ventes så offentliggjort ved udgangen af januar 2013.

Ansøgningsfrist er den 24. september 2012.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.5