23948sdkhjf

Rønne Svømmehal som eksempelprojekt

Under titlen "Nyt liv i Rønne Svømmehal - en modernisering" vil Bornholms Regionskommune renovere den slidte svømmehal. Prækvalifikation af totalrådgiver er nu udsendt.
Som projektets title, "Nyt liv i Rønne Svømmehal - en modernisering", antyder, er ombygningen del af Lokale- og Anlægsfondens initiativ "Nyt liv i gamle svømmehaller", der vil komme de lukningstruede svømmehaller til undsætning.

Med projektet ønsker Lokale- og Anlægsfonden at skabe demonstrations- og eksempelprojekter på ældre svømmehaller. Projekter, der med nytænkning og kreativitet i forhold til nuværende funktioner skaber nyt liv, og gør dermed Rønne Svømmehal moderne og tidssvarende. Derfor anses det som vigtigt, at der ved moderniseringen skabes de fysiske og mentale rammer for nye aktiviteter i og ved vand, og at de nye muligheder i høj grad tiltrækker nye brugere og brugergrupper.

Opgaven udbydes som projektkonkurrence, hvor 5 totalrådgivere prækvalificeres og på baggrund af et af bygherren udarbejdet byggeprogram, efterfølgende fremkommer med hvert sit forslag til opgavens løsning.

Den vindende totalrådgiver gennemfører - under forudsætning af de bevilgende myndigheders godkendelse - den efterfølgende projektering og udbyder i samarbejde med bygherren entreprisearbejderne i hovedentrepriser/ fagentrepriser.

Frist for at ansøge om deltagelse er den 1. oktober 2012.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078