23948sdkhjf

Ny generation og ny afdeling i Klingenberg

Næste generation er klar til at gå i jorden i Klingenberg i Karlslunde. Samtidig får entreprenørfirmaet en egentlig anlægsgartnersektion.
Niels C. Hansen fra entreprenørfirmaet Klingenberg i Karlslunde har altid arbejdet med at flytte jord. Enten for i rollen som autoriseret kloakmester at reparere ødelagte kloaker eller lægge nye samt udføre relevant betonarbejde. Eller for i rollen som entreprenør at grave ud til fundamenter og gøre klar til en ny bygning eller etablere spildevandsløsninger i åbent land.

Nu er Nicolaj på 21 år klar til at gå ind i virksomheden, hvor hans mor Susanne står for alt det administrative, og hvor Niels sammen med de 8-10 medarbejdere graver og flytter jord. Men nu kan Klingenberg ikke alene flytte og lægge jorden pænt på plads efter sig. Med Nicolajs indtræden i virksomheden etablerer virksomheden nu en decideret anlægsgartnersektion.

Kan klare alle opgaver selv
For efter fire år i lære som anlægsgartner og to års ophold i udlandet er Nicolaj nu klar til at montere det tredje ben på familievirksomheden, der har base i Karlslunde.

- Jeg er meget glad for at have fået Nicolaj med i virksomheden, for med hans kompetencer kan vi tilbyde kunderne at få løst stort set alle opgaver under og over jorden uden at skulle hyre underleverandører, siger Niels C. Hansen, der sammen med hustruen Susanne har drevet Klingenberg Entreprenør og Maskinudlejning ApS siden 2002.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094