23948sdkhjf

Ny sportshal på Campusområde i Ringsted

Som led i udviklingen af Campus Ringsted er totalrådgivning på en ny sportshal på området sendt i udbud.
Udviklingen af et campusområde i Ringsted er i fuld sving. Første etape af et projekt, som binder Ringsted Gymnasium sammen med de eksisterende uddannelsesinstitutioner, EUC og VUC, der udgør 'Campus Ringsted', er indledt.

Kendetegnende for området er, at der mellem EUC og VUC er parkeringszone samt et bælte af træer og beplantning, der skærmer mod trafikken. Inde mellem uddannelsesinstitutionerne ligger et stort åbent landskabsrum, som i takt med at området udbygges med uddannelsesinstitutioner omdannes til campuspark. Området sammenbindes på kryds og tværs af et net af stier og inddeler landskabet i forskellige størrelser felter med hver sin funktion og indhold, fx sportsbaner, skolehaver mm. Længst mod syd, på områdets laveste liggende sted, etableres en sø, som kan optage områdets overfladevand og udgøre et attraktivt landskabeligt element.

Bæredygtighed i højsædet
Ringsted Kommune har nu udbudt totalrådgivning i forbindelse med opførelsen af en ny sportshal på Campus Ringsted.

Projektet omfatter en 20 x 40 m sportshal med birum, i alt ca. 1.750 m², med tilhørende anlæg af udearealer. Ydelserne omfatter totalrådgivning i henhold til ydelsesbeskrivelsen fra PAR / FRI / PLR "Byggeri og planlægning, december 2009" med ABR89 som aftalegrundlag og indeholder skitsering, projektering, projektopfølgning, fagtilsyn samt byggeledelse og 1 års gennemgang. Projektet skal gennemføres i hoved- eller storentreprise.

Bæredygtighed skal indtænkes i projektet og der skal projekteres minimum i henhold til energiramme 2015 med mulig anvendelse af vedvarende energi og forsinkelse/genanvendelse af regnvand.

Kontrakten har en anslået værdi af 20 mio. kr. Fristen for at komme i betragtning til prækvalifikationen er den 14. februar.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094