23948sdkhjf

Brandsikring af supersygehus i udbud

Der er netop udsendt rammeudbud for brandsikringsanlæg på første del af Det Nye Universitetshospital i Aarhus' udbudsområde.
Byggeriet af Det Nye Universitetshospital i Aarhus er planlagt til at blive udbudt i 11 udbudsområder i varierende størrelser fra ca. 7 000 m2 til ca. 36 000 m2. Arbejderne udbydes i 3 storentrepriser: Råhus og lukning, aptering samt teknik og installation.

Derudover udbydes syv arbejder i rammeudbud, herunder brandsikringsanlæg, som omfatter levering og montering, inkl. dimensionering, af heldækkende automatisk brandalarmanlæg (ABA) baseret på DBI-forskrift 232.

Anlægget udføres som et centralt anlæg med tilhørende undercentraler i bygningsafsnittene. Dækningsområder tilpasses sprinklercentralernes geografiske dækning. Der udføres signaloverførsel til henholdsvis brandvæsen, teknisk afdeling samt DNU's kontrolcentral.

ABA anlægget udføres desuden som styring for automatiske branddørslukningsanlæg, styring for overtryksventilering af sikkerhedstrapper samt den tilhørende air-release.
Indeholdt under ABA-entreprisen er også varsling, som udføres med henholdsvis tale- og tonevarsling samt i områder i anvendelseskategori 6 som varslingssignal overført til personalet. Der detekteres med områdetilpasset detekteringsprincipper, henholdsvis ion-, termo- og aspirationsdetektering. Rumslukningsanlæg er henlagt under ABA-entreprisen og omfatter levering og montering af rumslukningsanlæg beregnet for elektriske installationer. Omfanget udgøres af hovedtavlerum, etagetavlerum samt scannerrum med tilhørende teknikrum.

Rammeudbuddet omhandler levering, installering og drift af Brandsikringsanlæg (ABA/ABDL/ARS) på udbudsområde N1 med option på udbudsområderne N2, N3, N4, N5, S1, S2, S3, S4 og S5.

Man forventer at prækvalificere fem aktører til projektet. Fristen for at afgive er den 2. marts 2012.

Læs mere om opgaven under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113