23948sdkhjf

Kickstart af el-renoveringer

Krisen til trods forventer både direktør og forbundsformand travlhed i el-branchen i 2012.
Udsigterne for 2012 peger mod fortsat krise og flere konkurser som et sørgeligt resultat. Der er dog også lyspunkter.

Dansk El-Forbund forbundsformand, Jørgen Juul Rasmussen, forudser, at regeringens kickstart vil sætte skub i el-renoveringerne.

- Finans- og gældskrisen ser desværre ud til at fortsætte også i 2012. Alligevel forventer jeg, at vi får travlt i branchen i 2012, efter den nye, grønne regering nu vil have gang i blandt andet de el-tekniske energirenoveringer og kickstarten generelt. Derfor forventer jeg også, at beskæftigelsespolitik igen kommer til at handle om at få mennesker i rigtigt arbejde igen - også gerne gennem uddannelse og opkvalificering, der øger folks jobmuligheder, siger Dansk El-Forbund forbundsformand, Jørgen Juul Rasmussen i et interview med Dansk VVS.

Ligeledes forventer han, at indtaget af lærlinge i el-faget igen vil øges i 2012 inden for el-faget.

Omstillingsberedt direktør
Krisebevidsthed er også nærværende for direktør i Aktiv EL A/S i Nakskov, Vagn Hansen. Ligesom forbundsformanden ser han også lys i krise-mørket:

- Jeg tror, at 2012 bliver et år, hvor vi vil se flere konkurser, og hvor der vil blive hård kamp om de opgaver, der måtte komme. For mit eget vedkommende er jeg jo så heldig at bo på Lolland, hvor den nye Femern-forbindelse formentlig vil komme i gang og dermed give en del beskæftigelse i området. Derfor ser jeg nogle muligheder for at holde og måske endda øge omsætningen, siger direktøren til Dansk VVS og tilføjer:

- Jeg tror på, at det, lige som det altid har været, er vigtigt, at vi hele tiden bliver dygtigere og mere omstillingsberedte. Jeg tror på, at der i vores branche altid er muligheder – og det er der også i 2012.

Aktiv EL har 70 medarbejdere og beskæftiger sig med både el og vvs.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11