23948sdkhjf

Bistrupskolen klar til ombygning for 52 millioner

Ombygningen af Bistrupskolen i Birkerød sættes i gang i foråret 2012. Projektet blev større end først beregnet.
Der er givet grønt lys til at forhandle og indgå kontrakt om byggeriet med en entreprenør på ombygningen af Bistrupskolen i Birkerød.

- Det er en omfattende renovering af skolen, der går fra en traditionel indretning med lange gange til et fleksibelt undervisningsmiljø med moderne faglokaler. Desuden er ombygningen godt for miljøet, for nye energibesparende vinduer og bedre ventilation vil betyde mindre forbrug og varmetab, fortæller udvalgsformand Daniel E. Hansen.

En del af renoveringsarbejdet er gået til Skou Gruppen , som skal renovere og ombygge to tredjedele af skolens areal samt etablering af naturlig ventilation/hybridventilation.

Større opgaven end ventet
Når håndværkerne rykker ind på Bistrupskolen, vil de tage fat på alt fra nye brusere og toilettet ved gymnastiksalen, faglokaler til de ældste elever til legepladsen og udearealerne.

Når ombygningen af Bistrupskolen går i gang til næste år, så sker det efter meget grundigt forarbejde i Rudersdal Kommune. Et byggeudvalg med repræsentanter fra både skolen og forvaltningen har lavet et byggeprogram for det 52 mio. kr. store projekt.

Undervejs har forundersøgelser imidlertid vist, at skolens elektriske installationer er i så dårlig stand, at de ikke kan leve op til fremtidens krav. Derfor bliver ombygningen langt større end forudset. Efter planen vil renoveringen strække sig over to år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093