23948sdkhjf

Belysningspris til Aura

Belysningsselskabet Aura Light har fået tildelt European Lighting Equipment Customer Value Enhancement award 2011 af det globale analysefirma Frost & Sullivan.
Gode produkter og evnen til at hjælpe kunder med at reducere energiforbruget har sikret belysningsselskabet Aura European Lighting Equipment Customer Value Enhancement award 2011. Prisen uddelses af analysefirmaet Frost & Sullivan.

I motivationen for at tildele Aura prisen hedder det:

- Ud over fremragende produktkvalitet og hurtig produktudvikling, er Auras engagement for sine kunder og virksomhedens evne til at hjælpe dem med at spare energi og være mere bæredygtige, til stor gavn - selv i tider hvor kundens budget er begrænset.

Prisen betegnes som en bekræftelse af belysningsfirmaets evne til at forbedre kundernes værdi gennem de tre områder, som er blevet identificeret: Produkter med hurtig tilbagebetalingstid, innovation til at bygge bro mellem gammel og ny teknologi samt energieffektivitet og bæredygtighed - kriterierne opfyldes af virksomhedens produkter.

Fakta om prisen
Frost & Sullivan Award for Customer Value Enhancement tildeles den virksomhed, der har vist en høj kvalitet af gennemførelsen af strategier, der aktivt skaber værdi for sine kunder, med fokus på at forbedre afkastningen på den investering, som kunderne foretager i deres ydelser eller produkter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.268