23948sdkhjf

Store infrastrukturinvesteringer udsættes

I forbindelse med udvidelsen af den Vestfynske motorvej og en ny motorvejsafkørsel ved Aulbyvej står Middelfart Kommune overfor investeringer i kommunens vejnet.
Den endelige beslutning om flere investeringer i vejnette i Middelfat Kommune er udskudt til starten af januar 2012.

Beslutningen er truffet af Teknisk Udvalg og Økonomiudvalget i lyset af høringssvar og efter borgermøder vedrørende kommunens fremtidige infrastruktur.

Der er tale om forslaget om placering af rundkørsel nord for ejendommene ved Aulbyvej/Hovedvejen ikke indgår i de videre drøftelser begrundet i pris og trafikafvikling. Ligeledes gennemfører administrationen undersøgelser af teknisk udformning, økonomi, trafiksikkerhed og øvrige konsekvenser ved en placering af rundkørsel i krydset Aulbyvej/Hovedvejen/Kauslundevej med en mere vestlig placering end vist i forslag 1 i høringsmaterialet. Det indebærer, at disse undersøgelser afsluttes, i december, hvorefter sagen genoptages i udvalg og Byråd forventeligt den 2. januar 2012. Endeligt blev det besluttet, at såfremt denne lidt ændrede placering af alternativ 1 nyder fremme, bliver der gennemført en supplerende høring på 14 dage som i sager efter bestemmelserne i planloven

Beslutningen i Teknisk Udvalg og Økonomiudvalget betyder, at der tidligst den 2. januar 2012 bliver truffet endelig beslutning om placeringen af rundkørslen Aulbyvej/Hovedvejen.

- Det er klart, at en række borgere og ejendomme vil blive berørt af de nye veje, og her især af beslutningen om tilslutningen af Aulbyvej til Hovedvejen. Det er derfor vigtigt, at vi får belyst sagen så godt som overhovedet muligt. Derfor er jeg glad for, at de to udvalg i dag er blevet enige om, at få belyst endnu en model. Så må tiden vise, om denne model er teknisk og økonomisk mulig og samtidig giver færre gener samlet set, siger formanden for Teknisk Udvalg Niels Bebe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125