23948sdkhjf

Boligselskabet Holstebro klar med projekt til 48,8 millioner

398 lejligheder i Holstebro skal have nye rørinstallationer og badeværelser. Opgaven sendes nu i udbud i samarbejde med Rambøll Danmark.
Boligselskabet Holstebros Afdeling 5, Ringparken, er opført i perioden 1953-59, og siden er der ikke foretaget større ændringer i installationerne.

Det sker imidlertid nu, hvor boligselskabet sender et større renoveringsprojekt i udbud. Bebyggelsen består af 27 boligblokke med i alt 398 lejemål, der alle skal have udskiftet rørinstallationerne på badeværelserne. Samtidig foretages en totalrenovering af selve badeværelserne.

Projektet udbydes i hovedentreprise, og planen er at give 5-7 aktører mulighed for at byde på opgaven gennem prækvalifikation. Den anslåede værdi af kontrakten er 48,8 mio. kroner ex. moms, og prisen vil vægte 65 % i bedømmelsen af de afgivne tilbud.

Prækvalifikationen forventes afsluttet ultimo november 2011, mens den efterfølgende tilbudsfase løber til ultimo januar 2012. Byggeriet forventes, under forbehold af boligselskabets godkendelse, opstartet marts 2012 og afsluttet marts 2014.

Fristen for at komme i betragtning er den 11. november 2011. Læs mere under Licitationer her på Building Supply.

Læs mere om Ringparken på www.bsh.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094