23948sdkhjf

Fremtidens trælast: Hurtigt ind, hurtigt ud

Trælastkæden Bygma har færdiggjort en moderne og tidssvarende Drive-in hal ved Ibæk Strandvej i Vejle.
Hos Bygma i Vejle har man netop afsluttet et større byggeprojekt, hvor ca. 2.000 m² eksisterende lokaler er ombygget og udvidet med en 2.400 m² overdækket nybygning.

I forbindelse med byggeriet af den nye hal har fokus været på dels at sikre en enkel af- og pålæsning og dels at reducere kødannelsen ved varehallens ind- og udkørsel.

- Ventiden på at porten går op, når man skal ind og ud, er ofte kilde til irritation for både medarbejdere og kunder. Derfor var et af vore største krav til byggeriet, at portenes åbningshastighed ved ind- og udgang skulle være lynhurtig, fortæller Michael Tryk fra Bygma.

Valget faldt på Hörmanns SPU-porte, som ifølge Michael Tryk er med til at minimere den tid, både kunder og medarbejdere venter, når de kører varer ind og ud.

Stålportene sidder i varehallens ind- og udkørsel og måler 6 meter i bredden samt 5 meter i højden. De åbner på blot 10 sekunder, fordi Bygma har valgt at tilkøbe ekstraudstyr med henblik på at øge hastigheden og sørge for et minimum af driftsforstyrrelser.

Drive-in hallen ligger på Ibæk Strandvej 13 i Vejle by og blev officielt indviet den 23. september.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125