23948sdkhjf

Brand kan koste KB-Hallen livet

En voldsom brand i KB Hallen den 28. september kan betyde, at er blevet svært beskadiget og står måske ikke til at redde.
KB Hallen blev den 28. september ramt af en voldsom brand. Omfanget af skaderne er stadig ukendte.

- Vi afventer, som alle andre, at der bliver skabt overblik over skaderne efter branden. Vi vil fra kommunens side følge dialogen mellem KB og Kulturarvsstyrelsen tæt og håber at se KB-Hallen genopført, siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget Lone Loklindt (R).

KB-Hallen har siden opførelsen i 1938 været en vigtig og dynamisk del af Hovedstadens og Frederiksbergs sports- og kulturliv. I anerkendelse af KB-Hallens arkitektoniske kvaliteter og historiske betydning valgte Kulturarvsstyrelsen i foråret 2011 at frede den smukke hal, der er tegnet af arkitekten Hans Hansen.

KB-Hallen har dannet ramme om sport og kultur − fra det små til det skelsættende. Musiklegender som The Rolling Stones og Louis Armstrong spillede i KB-Hallen på deres karrieres tinder, og det var her The Beatles holdt deres eneste danske koncert i 1964. Det var også i KB-Hallen, at Winston Churchill holdt tale, da han i 1950 var i Danmark for at modtage Elefantordenen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125