23948sdkhjf

Danbo bygger for 37 millioner i Nordborg

189 lejligheder jævnes med jorden for at give plads til 40 nye boliger. Boligselskabet Danbo udbyder nu byggeriet i samarbejde med Skala Arkitekter.
I Nordborg er Boligselskabet Danbo klar til at nedrive en boligafdeling med 189 lejligheder i bydelen Havnbjerg.

To blokke med 54 lejligheder nedbrydes helt, mens fem blokke med 135 lejligheder nedbrydes til overkanten af kælderetagen.

På de fem tilbageværende kældre opføres i stedet 40 nye boliger som tæt lav bebyggelse. Boligerne, der får enten to, tre eller fire værelser, opføres i henhold til kravene i BR10 og får bl.a. sedumbelægning på tagfladen.

Projektet omfatter totalt knap 15.500 m² nedbrydning og 3.500 m² nybyggeri. Hertil kommer godt 3.400 m² kælderrenovering. Det nye byggeri får et samlet areal på 6.860 m², og byggeriet er budgetteret til at koste 37,28 mio. kroner ex. moms.

Byggearbejdet udbydes syv fagentrepriser, men der bliver også mulighed for at byde på fire storentrepriser – henholdsvis nedbrydning, råhus, malerarbejde og installationer.

Planen er at prækvalificere 5-7 virksomheder til hver af entrepriserne, der alle tildeles efter kriteriet laveste pris. Fristen for at komme i betragtning er den 21. oktober 2011.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125