23948sdkhjf

Aalborg Kommune søger bygherre til p-kælder

Et større grundareal på den centrale havnefront udbydes nu til salg. Grunden skal bruges til at opføre en p-kælder med mindst 200 offentlige pladser.
Umiddelbart vest for det kommende Musikkens Hus på havnefronten i Aalborg udbydes nu et ca. 4.150 m² stort grundareal til salg.

Sælger er Aalborg Kommune, der søger en køber, der vil forpligte sig til at opføre en parkeringskælder med mindst 200 offentligt tilgængelige p-pladser.

Kommunen vil til gengæld yde et fast tilskud på 80.000 kroner pr. p-plads ved færdiggørelsen af anlægget; i alt 16 mio. kroner.

- Det maksimale antal parkeringspladser indenfor området må ikke overstige i alt 380 p-pladser. De 200 offentligt tilgængelige p-pladser i parkeringskælderen skal til enhver tid være offentligt tilgængelige for enhver, evt. mod betaling af parkeringsafgift, oplyser Aalborg Kommune blandt andet i udbudsbekendtgørelsen.

Anlægget af parkeringskælderen skal være påbegyndt senest ved udgangen af 2013, og byggearbejdet skal færdiggøres uden unødigt ophold. Fristen for at afgive bud er den 24. oktober.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094