23948sdkhjf

Ny udbudsstrategi: Bygningsstyrelsen går fra 20 til tre rammerådgivere

Med tre nye aftaler formaliserer Bygningsstyrelsen sin nye udbudsstrategi

Bygningsstyrelsen har indgået rammeaftaler på totalrådgivning med rådgivningsvirksomhederne H+ Arkitekter, Rørbæk & Møller Arkitekter og Niras. 

Rammeaftalerne gælder hele Bygningsstyrelsens opgaveportefølje som nybyggeri og ind- og udvendigt vedligehold på både universitets- og kontorejendomme. 

Det oplyser Bygningsstyrelsen i en pressemeddelelse.  

De tre rammeaftaler på totalrådgivning markerer opstarten på Bygningsstyrelsens nye udbudsstrategi, der blev præsenteret tidligere på året, og som sætter rammer og retning for Bygningsstyrelsens bygherrefunktion. 

Målet er tættere samarbejder med færre partnere
Tidligere har Bygningsstyrelsen haft op mod 20 forskellige rammerådgivere på rammeaftaler på totalrådgivning. Med færre kontrakter og gentagne samarbejder vil styrelsen skabe et tættere og mere professionelt samarbejde med de eksterne parter. 

- Både vi og totalrådgiver lærer fra projekt til projekt, og den viden kan vi bygge videre på i de næste projekter med den samme totalrådgiver. Med klare snitflader og færre kontrakter er vi endnu bedre stillet til at kunne levere vores projekter til aftalt tid, kvalitet og pris, siger direktør i Bygningsstyrelsen, Rasmus Brandt Lassen, i pressemeddelelsen. 

Rammeaftalerne opdeles i tre delaftaler med hvert sit geografiske område med én totalrådgiver på hver. På hver delaftale er der direkte tildeling af opgaver for et rådgiverhonorar på op til 3,5 mio. kr. Projekter med honorarer herover skal i miniudbud blandt de tre rådgivere. 

Kontrakterne for rammeaftalerne på totalrådgivning løber indtil den 31. august 2021 med mulighed for at blive forlænget med op til to år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11