23948sdkhjf

Outline Vinduer trodser krisen

Vinduesproducenten fra Farsø oplever øget efterspørgsel og har lige nu så travlt, at der ansættes nye medarbejdere i produktionen for at følge med.
Outline Vinduer i Farsø, som er en del af den svenskejede Inwido-koncern, har i de senere år arbejdet målrettet på at blive én af de foretrukne leverandører til byggemarkeder og trælaster.

Den strategi ser nu ud til at give pote. Virksomheden oplever for øjeblikket en stor stigning i ordreindgangen, som klart overstiger sidste års tal.

- Det er et yderst positivt tegn i et trængt marked, hvor der er kamp om ordrerne, siger produktionsdirektør Jens Sørensen.

Direktøren glæder sig over, at virksomheden kan bidrage med at holde gang i beskæftigelsen i lokalområdet med et væsentligt antal nyansættelser i produktionen – specielt i lyset af at byggebranchen fortsat er i store vanskeligheder:

- Vi er allerede i gang med at ansætte yderligere 6-7 produktionsmedarbejdere oveni de 10, som netop er ansat, fortæller han.

Overtager medarbejdere fra lukket fabrik
Med den aktuelle oprustning har Outline Vinduer snart overtaget godt halvdelen af de medarbejdere, som blev afskediget fra en anden Inwido-fabrik i området, Dansk Vinduesindustri, der netop er lukket på grund af store tab.

Outline Vinduers fabrik i Farsø er derimod godt klædt på til fremtiden – ikke mindst som følge af en række organisatoriske ændringer, der skal styrke selskabet både internt og eksternt.

- I arbejdet på en yderligere styrkelse af Outline Vinduer har vi valgt at samle alle funktioner i én virksomhed ved at fusionere produktionsselskabet Inwido Produktion Nord med salgsselskabet Outline Vinduer. At vi nu vælger at samle alle funktioner i Outline Vinduer er et naturligt led i styrkelsen af vores samarbejde internt, men bestemt også i bestræbelsen på at styrke vores image som dansk producent af højkvalitets vinduer og døre, siger den nyansatte salgs- og marketingdirektør, Mona Sloth Nielsen.

Wood Supply talte kort før sommerferien med Inwido Denmarks administrerende direktør, Mads Storgaard Mehlsen. Læs historien Tilpasset Inwido ser frem mod nye mål
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111