23948sdkhjf

Nyt svømmebad i Randers skal opføres som OPP

Randers Kommune er klar til 1. etape af en storstilet plan for Randers Idrætspark. Kommunen har netop udbudt en byggegrund på 9.100 m² til et nyt svømmebad.
Der har længe været ønsker om nye svømmefaciliteter i Randers, og nu er planerne for et svømmebad rykket et skridt tættere på virkeligheden.

I samarbejde med Rambøll har Randers Kommune således netop udbudt byggeriet via en offentlig-privat partnerskabsaftale (OPP). Aftalen omfatter projektering, anlæg, drift og vedligeholdelse mv. over en periode på 30 år.

Projektet skal opføres på en grund, som samtidig udbydes af Randers Kommune. Grunden er 9.100 m² og består af et byggefelt samt et område, der er udlagt til parkering.

En bred vifte af aktiviteter
Kommunen oplyser i forbindelse med udbuddet, at svømmebadet skal indrettes med 50 meter bassin, varmtvandsbassiner, et område med faciliteter til varierende vandoplevelser og bassintyper samt omklædningsfaciliteter med sauna og dampbad.

Udover svømmebadet får OPP-leverandøren mulighed for at opføre andre fritids- og idrætsaktiviteter, som kan understøtte driften. Det kan fx være fitnesscenter, multihal eller ’pay and play’-aktiviteter.

Endelig åbnes der mulighed for, at der på byggefeltet kan etableres erhvervsaktiviteter som administration, liberale erhverv, servicevirksomheder og lignende. Samtidig med udbuddet af svømmebad-grunden udbyder Randers Kommune en køberet på et tilhørende byggefelt på ca. 3.700 m².

Fristen for at komme i betragtning er den 22. april 2011. Læs mere om udbuddet under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093