23948sdkhjf

Dansk Byggeri vil skabe debat om BR2010

Forslaget til det nye bygningsreglement er nu sendt i offentlig høring, og organisationen inviterer alle til tage del i høringsfasen.
Danmark skal have nyt bygningsreglement, og forslaget til det kommende BR2010 er netop sendt ud til offentlig høring.

De væsentligste ændringer kommer til at ske på energiområdet, hvor der vil være stramninger, så målene i regeringens strategi for energireduktion i bygninger kan nås.

Som følge af de kommende stramninger forsøger Dansk Byggeri nu at skabe en bred debat og opfordrer derfor alle til at kommentere forslaget:

- Normalt er høringsfasen på et nyt bygningsreglement en sag for folk, som er meget fokuseret på detaljer, men denne gang er ændringerne i energiafsnittet så gennemgribende, at vi gør noget særligt for at få så mange som muligt i tale. Ændringerne får betydning for rigtig mange medlemmer af Dansk Byggeri, og vi håber på, at mange tager aktivt del i høringsfasen, forklarer afdelingschef Eva Kartholm.

Hun påpeger, at bemærkninger der ønskes medtaget i Dansk Byggeris høringssvar, skal være indsendt inden den 26. april 2010.

- Når BR2010 træder i kraft i løbet af efteråret, vil Dansk Byggeri naturligvis afholde orienteringsmøder for medlemmerne, så alle kan blive oplyst grundigt om det nye regelsæt, lover Eva Kartholm.

Læs forslaget på www.danskbyggeri.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125