23948sdkhjf

Ny direktør for Inwido i Danmark

Som led i en større aktieovertagelse ansætter det svenske moderselskab Mads Storgaard Mehlsen som administrerende direktør for koncernens aktiviteter i Danmark.
Inwido har i løbet af det seneste år opkøbt minoritetsejernes andele af de nationale selskaber i Norge, England og Finland, og nu er turen kommet til Danmark.

Den svenske moderkoncern har således overtaget de 30 % af aktiekapitalen i Inwido Denmark, som hidtil har tilhørt den tidligere administrerende direktør, Niels Peter Pretzmann.

Med købet kontrollerer Inwido AB nu 95 % af det danske selskab, som blandt andet råder over varemærkerne Storke og Outline:

- Vores målsætning er at opnå en omsætning på 10 mia. svenske kroner. Skal det lykkes for os, kræver det både offensive satsninger i form af opkøb, men også øget effektivitet og kapacitetsudnyttelse i vores nuværende virksomheder. Med en klar koncernstruktur har vi nu fået betydelig bedre forudsætninger og styrke til at kunne gennemføre dette, forklarer koncernchef Håkan Jeppsson om baggrunden for det seneste års strategi.

I forbindelse med opkøbet tiltræder økonomidirektøren siden 2007, Mads Storgaard Mehlsen, som administrerende direktør for Inwido Denmark. Mehlsen tidligere arbejdet i ledende stillinger hos KPMG og Aalborg Industries.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109