23948sdkhjf

Væddeløbsbane for milliarder indvies

Lørdag blev verdens største og dyreste væddeløbsbane indviet i Dubai. Meydan-anlægget har kostet 2,5 mia. dollars at opføre.
Dubai World Cup er verdens præmiemæssigt største galopløb og rides lørdag for 15. gang. Men denne gang finder begivenheden ikke sted på Nad Al Sheba-anlægget, som i de foregående 14 år.

Denne gang skydes løbet i gang på det spritnye Meydan-anlæg, anlagt af sheik Mohammed bin Rashid Al Maktoum. Det skriver morgensavisen Jyllandsposten.

Andet og mere end en væddeløbsbane
Det nye anlæg, der er placeret ikke langt fra Nad Al Sheba-anlægget, har kostet 2,5 mia. dollars at anlægge. Der er plads til 60.000 tilskuere i det arkitektoniske vidunder.

Projektet inkluderer ud over væddeløbsbanen, et femstjernet hotel, internationale restauranter og bliver trods 500 mands konstante knoklen ikke helt færdigt til lørdag.

Men selvom ikke alle dele af det gigantiske anlæg er tilgængeligt for offentligheden, vil den besøgende helt sikkert få sig en oplevelse. Om ikke andet, når en af galopverdenens stjerneheste løber med størstedelen af præmiesummen på 10 mio. dollars.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141