23948sdkhjf

Flügger satser på nethandel

Dansk nethandel har fortsat et uforløst potentiale, og Flügger farver satser som den første store danske malevareproducent på nethandel med egne produkter.
- Når man har økonomisk råderum, giver det god mening at udvikle nye forretningsområder i krisetider som nu. Der er ingen tvivl om, at nethandel har potentiale til mere i vores branche, siger administrerende direktør i Flügger, Søren Olesen i en pressemeddelelse.

Netbutikken har været undervejs i 10 måneder, og åbnede i går for et væld af muligheder, idet den digitale butik indeholder mere end 2.000 produkter inden for maling, tapet, træbeskyttelse og tilbehør.

E-butikken supplerer Flügger farver forretningerne
- Ambitionen er, at e-butikken og de fysiske forretninger skal stå sammen om at gøre Flügger farver til hele Danmarks foretrukne malerforretning. Al erfaring med e-handel viser, at kunder køber meget mere, hvis de kan handle og researche både online og i en fysisk forretning, siger direktør for forretningsudvikling i Flügger, Kasper Søvsø.

Flügger planlægger at lancere en tilsvarende e-butik i Sverige senere på året, og på længere sigt er planen at udvide e-butikken til alle koncernens markeder.

Kilde: Flügger

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109