23948sdkhjf

Cowi-direktør ny formand for FRI

Foreningen af Rådgivende Ingeniører har den 4. marts valgt Peter Hostrup Rasmussen som ny formand. Han afløser Søren Holm Johansen, Rambøll.
Peter Hostrup Rasmussen optræder til daglig som regional vice president for Cowi i Central- og Østeuropa.

Henrik Garver, administrerende direktør hos FRI, betegner Cowi-direktøren som ”et stærkt valg”:

- Peter har et detaljeret kendskab til branchens internationale udfordringer, og samtidig var han en del af det hold, der forhandlede FRI's optagelse i DI. Peter vil på alle områder kunne varetage medlemmernes interesser, siger Henrik Garver.

Vil styrke globalt fokus
For Peter Hostrup Rasmussen bliver det en mærkesag at fortsætte det gode arbejde med at styrke ingeniørbranchens position.

- Vores marked bliver mere og mere globalt, og vi skal i øget omfang se os selv i en global kontekst. Og så skal vi fastholde fokus på at bevare en høj rådgiveretik, siger han og slår samtidig til lyd for en øget videndeling:

- Jo mere vi taler om viden og grøn teknologi, jo større samfundsmæssig betydning har vi rådgivere. Der er nok at tage fat på, og meget af arbejdet skal ske i samarbejde med andre videnorganisationer for at sikre maksimalt fokus på udfordringerne for videnerhverv i Danmark, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125