23948sdkhjf

Ny direktør i spidsen for Lamipro

32-årige Kim Christensen er tiltrådt som øverste direktør hos den østjyske underleverandør, der går en meget spændende tid i møde.
Kim Christensen har gennem de seneste fire år arbejdet med indkøb og administration og afløser nu sin far, Gert Christensen, der træder tilbage efter 13 år i spidsen for den familieejede virksomhed.

Han fortsætter i stedet som produktionschef og får dermed ansvaret for det 3.000 m² store produktionsareal, som danner rammen om Lamipros fremstilling af blandt andet skærmvægge, vinduesplader og presseplader.

Kraftig oprustning skaber optimisme
Lamipro har tre gange, senest i 2009, modtaget Børsens Gazellepris, men det har ikke slækket på ambitionerne hos Randers-virksomheden. Snarere tværtimod.

Kort efter nytår blev Martin Breindal således ansat i en nyoprettet stilling som salgschef, og senest er bestyrelsen blevet tilført nye, kompetente kræfter i form af civiløkonomen Niels-Jørn Rahbek samt den tidligere DFI/Geisler-direktør, Michael Cassøe, der nu er direktør og medejer af Cassøe A/S.

Kim Christensen har store forventninger til effekten af de tilførte ressourcer, og det er en tungtvejende årsag til, at han har besluttet at takke ja til tilbuddet om at blive administrerende direktør:

- Jeg blev spurgt i januar, om jeg havde lyst til at overtage ledelsen af firmaet, og eftersom Lamipro står foran en meget spændende periode, valgte jeg at sige ja, fortæller han.

Ud på landevejene
Selvom Martin Breindal kun har været salgschef i firmaet gennem en kort periode, er forandringerne allerede tydelige.

Tidligere foregik salgsarbejdet udelukkende fra kontoret og via mund-til-mund. Men med tilgangen af den nye salgschef har Lamipro skruet op for markedsføringen og er kommet ud på landevejene:

- Martin er kommet hjem med informationer, som vi normalt aldrig ville være kommet i nærheden af. Blandt andet på ZOW-messen, hvor vi fik etableret flere nye kontakter. Om det fører til noget konkret, ved jeg ikke endnu, men det ser spændende ud, fortæller Kim Christensen.

Strammere organisation skal øge effektiviteten
Kim Christensen har kun beklædt direktørposten i få dage, og derfor har han endnu ikke opstillet konkrete mål for sit virke som administrerende direktør.

Det sker senere på året, hvor Lamipro afholder et bestyrelsesseminar, der skal udstikke virksomhedens strategi for de kommende år.

Ét sted, hvor han dog allerede nu arbejder på at sætte ind, er virksomhedens organisationsstruktur. Hidtil har lederne haft en tendens til at overlappe hinanden, men fremover skal rollerne defineres skarpere:

- Vores organisation har været lidt flydende, hvilket til tider gav en følelse af, at vi arbejdede på nedsat kraft. Det skal selvfølgelig ikke forstås på den måde, at vi ikke har lavet noget, men med en bedre struktur kan vi skærpe fokus og blive mere effektive, slutter Lamipro-direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079