23948sdkhjf

KDF går konkurs

Leverandøren af entreprenørmaskiner, KFD A/S – Komatsu, har ikke kunnet hente den nødvendige indtjening, og derfor har de islandske ejere nu fritstillet alle 56 ansatte.
Som følge af lavkonjunkturen i byggesektoren er markedet for entreprenørmaskiner dalet så kraftigt, at KFD A/S – Komatsu onsdag måtte dreje nøglen.

Inden finanskrisen kunne Vejen-virksomheden ellers fremvise en imponerende vækst, men siden er omsætningen dalet kraftigt, og de islandske ejere, Karl EHH, har ikke ønsket at tilføre ny kapital:

- Meddelelsen er kommet som et lyn fra en klar himmel for os alle, og jeg er ked af det på medarbejdernes og vores kunders vegne. Det er vores bankforbindelse, der har bedt om en konkursbegæring ved Skifteretten i Esbjerg. Hvad der videre skal ske, ved vi først, når der er blevet udpeget en kurator. Det sker på mandag, siger økonomidirektør Jens Kjær Larsen til JydskeVestkysten.

Jens Kjær Larsen oplyser, at samtlige ansatte inklusiv ledelsen nu er blevet fritstillet. Det gælder også på KDF’s afdeling i Roskilde med ni ansatte.

Kilde: JydskeVestkysten / DR Nyheder

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094