23948sdkhjf

Undersøgelse: Byggeleverandører får ikke gavn af renoveringspulje

Størsteparten af de virksomheder, som leverer byggematerialer, mener, at midlerne i den statslige renoveringspulje indtil videre har gjort mere skade end gavn. Tiltroen til puljens effekt er dog lidt større på sigt.
DI Byggematerialer har fået godt 100 af sine medlemmer til at vurdere effekten af renoveringspuljen, og kun 8 % af disse har indtil videre øget indtjeningen som følge af de statslige midler.

66 % har ikke mærket nogen effekt, mens 25 % har haft en direkte opbremsning i salget, siden puljen blev tilgængelig.

- Når håndværkerne får mere at lave, smitter det direkte af på vores virksomheder, fordi de leverer alle materialerne. Men indtil videre er der ikke sket ret meget, og det er da også begrænset, hvor stor en effekt man får af 1,5 milliarder kroner, direktør siger Anne Winfeldt Trolle til Business.dk.

Selvom effekten indtil videre er til at overse, er forventningerne blandt DI-medlemmerne dog lidt større på den lange bane.

Således regner 36 % af de adspurgte med, at renoveringspuljen vil øge aktiviteten lidt senere på året. 56 % tror dog ikke, at puljemidlerne får nogen indflydelse på salget overhovedet.

Kilde: Business.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094