23948sdkhjf

Velkommen til byggeriets stærkeste nyhedsbrev

Building Supply og Licitationen forener kræfterne og giver dig endnu flere nyheder fra bygge- og anlægsbranchen.

 Med virkning fra den 1. februar skruer Building Supply op for dækningen af bygge- og anlægsbranchen ved at søsætte et ekstra nyhedsbrev i samarbejde med Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Nyhedsbrevet udsendes alle hverdage klokken 15.00 som et supplement til det nuværende nyhedsbrev, der fortsat vil udkomme klokken 11.00.

Den redaktionelle profil for Building Supply fortsætter uændret. Det vil sige, at Building Supplys trofaste læsere nu får endnu flere nyheder fra og om bygge- og anlægsbranchen serveret hver dag. Gratis.

Samtidig forstærker Building Supply samarbejdet med søstermediet Licitationen - Byggeriets Dagblad ved at bringe flere artikler herfra i begge nyhedsbreve. Artiklerne – der bliver markeret med et ”Plus” – skal informere og inspirere med endnu mere dybde, indblik og overblik. ”Plus”-artiklerne kan læses af alle med et abonnement på Licitationen.

Vi glæder os til at levere endnu flere nyheder fra bygge- og anlægsbranchen og håber, alle læsere vil tage godt imod det nye initiativ.

Spørgsmål er velkomne på redaktionen@building-supply.dk.

I en introduktionsperiode tilbyder vi alle Building Supplys læsere at tegne et prøveabonnement på Licitationen med en måneds fri adgang til Licitationens Plus-artikler. Læs mere her:

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093