23948sdkhjf

Danmarks største trælast åbnet i hovedstaden

Byggekæden Stark har satset et trecifret trecifret millionbeløb på en 12.500 m2 stor trælasthandel i København.
Hos Stark tror man på, at en offensiv strategi er vejen ud af den negative spiral, som store dele af byggebranchen befinder sig i.

Byggemarkedskæden har således netop åbnet en ny trælasthandel i København med et indendørs areal, der er dobbelt så stort som nationalarenaen, Parken:

- I Stark vælger vi at tro på fremtiden. På trods af den nuværende krise i byggebranchen ønsker vi fortsat at forbedre vores tilbud til håndværkere, siger administrerende direktør Lars Hansen og suppleres af trælastdirektør Jan Preisler:

- Forretningens størrelse, beliggenhed og enorme lager vil i høj grad effektivisere planlagt og uplanlagt renoveringsarbejde for vores professionelle kunder i hovedstadsområdet. Nu behøver man kun at handle ét sted - og det betyder store tidsbesparelser, fastslår han.

Med sine 12.500 m² er Starks nye trælast Danmarks største. Forretningen har særlig kompetence inden for murerprodukter, byggematerialer og trælast.

Om Stark
Den DT Group-ejede trælastkæde beskæftiger 3.200 medarbejdere fordelt på 89 trælaster, byggecentre og specialforretninger. Stark er med en årlig omsætning på 9 milliarder Danmarks største leverandør til byggeriet.

Kilde: Stark A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093