23948sdkhjf

Jönsson sætter regnskabsrekord

Trods krise i byggebranchen formåede den sjællandske entreprenørvirksomhed i 2008 at øge sin indtjening med næsten 25 %.
Med en solid strategi i ryggen har Herlev-virksomheden Jönsson A/S formået at klare sig flot igennem et ellers meget svært år for byggesektoren. Virksomhedens seneste årsregnskab vidner om en indtjeningsfremgang på næsten 25 % i forhold til året før, og det er det bedste resultat i Jönsson’s 111-årige historie:

- Vi har haft samme omsætningsniveau på 340 millioner kroner, mens resultatet i det seneste regnskabsår er vokset fra 14 millioner til 17,4 millioner kroner før skat, siger administrerende direktør Per Engsø Larsen.

Direktøren ser resultatet som medarbejdernes fortjeneste, og som en effekt af virksomhedens grundlæggende strategi, der sigter mod at tilknytte udvalgte chefer og nøglemedarbejdere som medejere og partnere:

- Medarbejderne ejer i dag knap 40 % af aktierne i selskabet, og der er ingen tvivl om, at det skaber øget loyalitet og engagement, når den enkelte medarbejder selv får del i overskuddet, fastslår han.

Indeværende år ser indtil videre ud til at fortsætte i samme spor som 2008. Jönsson har ordrebogen godt fyldt op og venter derfor et uændret aktivitetsniveau.

Kilde: Jönsson A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125