23948sdkhjf

Cowi vokser eksplosivt i Bahrain

En strategisk satsning på højhus-projekter har givet den danske rådgivningsvirksomhed vokseværk i den arabiske Golf.
Det startede tilbage i 2005 med en enkelt 50-etagers skyskraber i Bahrain, men da Cowi først havde fået foden inden for, var vejen banet for succes i ørkenstaten:

- I Golfen er relationer vigtige. Man er nødt til at være personlig i forholdet til kunderne, for i den her region er tillid til dig som person meget vigtig i forretningslivet. Og når man er inde, ja så er man inde, men man skal også levere, forklarer Mohammed Chaudhry, der er forretningsudviklingschef i COWI Bahrain.

I dag kan Cowi se tilbage på yderligere seks højhusprojekter for den samme kunde samt en række projekter for nye kunder. Kontorets omsætning er tredoblet på tre år, mens medarbejderstaben er vokset til 90. Samtidig er den oprindelige bygningsafdeling udvidet til også at omfatte kompetencer inden for blandt andet arkitektur, M&E samt infrastruktur.

Cowi er grundlagt i 1930 og beskæftiger 4.700 medarbejdere verden over. Hovedkvarteret er placeret i Lyngby. Koncernen omsatte i 2007 for 3,03 mia. kroner og realiserede et overskud før skat på 192,3 mio. kroner.

Kilde: Cowi

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094