23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
EBH Ejendomme A/S
Direktør Erling Sørensen er fratrådt sin stilling i ved udgangen af 2008 og tiltræder i kreditvirksomheden Coface.

Samtidig er Egon Korsbæk, Anna Breum Andersen, Jens Belling, Charlotte Brøndum, Vagn Hav Christensen og Jens Nielsen alle udtrådt af bestyrelsen. De afløses af Paul Michael Meyer (ny formand), Jørn Astrup Hansen, Erik Fosgrau og Visti Ørnekoll Nielsen.

EBH Ejendomme udvikler og udbyder investeringsejendomme

HH Gulvrådgivning
Hans Jørgen Hansen har fra årsskiftet stiftet selskabet HH Gulvrådgivning i Skelund. Hans Jørgen Hansen har blandt andet en baggrund som teknisk chef hos Trip Trap.

HH Gulvrådgivning er en konsulentvirksomhed, som blandt andet tilbyder rådgivning ved opstart og tilsyn af projekter inden for trægulve.

HP Gruppen af 1953 A/S
Henning og Søren Gyldenberg Pedersen er begge udtrådt af bestyrelsen. Ny bestyrelsesformand bliver i stedet Birger Trier Larsen, der er administrerende direktør i RBM Holding A/S. han får selskab af Morten Nødgaard Albæk, Poul Henrik Kyvsgaard Hansen og Jørgen Purup.

HP Gruppen beskæftiger 230 medarbejdere inden for håndværk, entreprisestyring og projektudvikling.

Industriens Pension
Laila Mortensen er udnævnt til administrerende direktør med virkning fra den 1. februar 2009, hvor den nuværende administrerende direktør Erik Adolphsen går på pension. Siden 2001 har hun indgået i selskabets daglige ledelse.

Samtidig er kontorchef Christian Andersen udnævnt til underdirektør. Christian Andersen kom til Industriens Pension i 1999 og har været et centralt omdrejningspunkt for implementeringen af Industriens Pensions nye IT-platform.

KEN ApS
Per Juul Nielsen er udnævnt som ny administrerende direktør som afløser for Mogens K. Nielsen, der i den senere tid har fungeret som arbejdende bestyrelsesformand i virksomheden.

KEN udfører blandt andet smedearbejder i stål, rustfri og aluminium til byggebranchen.

Planet-Huse A/S
Jørgen Lillelund Olsen er tiltrådt som ny næstformand i bestyrelsen. Samtidig er Uffe Bruhn Hansen og Jørn Friis Pedersen udpeget som nye medlemmer.

Planet-Huse producerer præfabrikerede fritidshuse.

Pro Tec Vinduer
Bjarne Haulrik har forladt posten som administrerende direktør, som nu i stedet deles af sønnerne Joakim og Nikolaj Haulrik. Bjarne Haulrik vil fremover tage sig af en række udviklingsopgaver i virksomheden.

Pro Tec producerer og sælger vinduer, døre og facadepartier.

Saccon A/S
Jørn Aage Hansen har forladt bestyrelsen til fordel for Marius Bundgaard Lauridsen.

Saccon beskæftiger sig med konsulentbistand inden for byggeriet samt udvikling og udlejning af edb-systemer til bygge- og anlægsbranchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156