23948sdkhjf

Milliardprojekt i Ørestad på standby

Sjælsø og SG Nord Holding har udskudt et kontorejendomsprojekt til 1 mia. kroner i Ørestad. De tror ikke på, at ejendommen kan lejes ud i den aktuelle situation.
Til foråret skulle første spadestik til et nyt kontorbyggeri i milliardklassen være taget i den københavnske Ørestad. Det er imidlertid udskudt et år, fordi entreprenøren Sjælsø har svært at finde lejere til lokalerne:

- Vi har taget den beslutning, at vi ikke bygger, hvis lejemålene kommer til at stå tomme, siger administrerende direktør Flemming Jensen til Børsen og fortsætter:

- Det er et rigtigt svært tidspunkt. Vi er lige begyndt på et nyt kalenderår, og man snakker om nye pakker til banker og samfund, der skal sætte tingene i gang. Og alt det har noget med at gøre med, hvordan virksomhederne ser på fremtiden og dermed også virksomhedernes personalebehov. For i sidste ende afhænger vores projekt af, hvor mange ansatte virksomhederne har, for det er jo det, der gør, om de skal udvide, eller om de skal skrumpe, forklarer han.

Kontorbyggeriet er del af et projekt, som også involverer opførelse af et nyt Crown Plaza-hotel umiddelbart ved siden af kontorbygningen. Ifølge Børsen er den del af projektet ikke omfattet af udsættelsen.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203