23948sdkhjf

Teglværk udsætter nyt domicil

Egernsund Tegl skulle efter planen have påbegyndt opførelsen af sit nye domicil i år. Nedgangen i byggeriet får imidlertid virksomheden til at udskyde planerne - foreløbigt indtil næste sommer.
I februar offentliggjorde Egernsund Tegl tegnestuen Arkitema’s forslag som vinder af konkurrencen om opførelse af teglvirksomhedens nye domicil ved afkørsel 73 på motorvej E45.

- Vi ønsker at revitalisere teglstenen som moderne byggemateriale. Visionen bliver til virkelighed med denne bygning, der i sig selv får de besøgende til at se på teglsten med nye øjne, sagde daværende direktør Erik Jul Nielsen ved den lejlighed.

Byggeriet skulle efter den oprindelige plan stå færdigt i 2009, men Egernsund Tegl må imidlertid erkende, at den aktuelle tilstand i byggebranchen gør det nødvendigt at sætte planerne på stand by. Således vil det 40 mio. kroner dyre byggeri tidligst gå i gang til næste sommer:

– Vi har foreløbig udskudt byggeriet til sommeren næste år. Har konjunkturerne ændret sig, så er vi parate til at bygge, siger bestyrelsesformand Poul Erik Andersen til JydskeVestkysten.

Egernsund Tegl fyrede i går Erik Jul Nielsen med henvisning til netop nedgang i byggeriet.

Kilde: JydskeVestkysten

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078